Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, Puolassa tunnetaan myös nimellä japanilaiset kovat, omaavat poikkeuksellisia terveysvaikutuksia, joita on käytetty lääketieteessä Itä-Aasiassa vuosisatojen ajan. Näillä alueilla shiitake-sieniä kutsutaan jopa "elämän eliksiiriksi", koska niiden uskotaan tuovan ihmiselle terveyttä ja jopa pitkäikäisyyttä. Ei ole yllättävää: nämä ruskeat ja lihaavat sienet, joissa on kihara hattu, ovat aarreaines, joka vaikuttaa myönteisesti kehon toimintaan. Ne sisältävät ennätysmäärän kaliumia ja niasiinia (B3-vitamiinia), erityisesti. Lisäksi niissä on D-vitamiinia, sekä kalsiumia ja fosforia.
Shiitake-jauheekstrakti 30% polysakkaridia
Laatu: elintarvikekäyttöön
Käytetty kasvin osa: hedelmäkappale
Uuttoprosessi: etanoli & vesi
Täyteaine: maltodekstriini
Tieteellinen nimi: Lentinus edodes
Shiitake-sieniä arvostetaan perinteisessä lääketieteessä niiden mahdollisten immuunijärjestelmää vahvistavien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.
Tuotteemme myydään suurina erinä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Lisäksi Plants2Market on BIO- ja HACCP-sertifioitu ja saanut syyskuun 2023 lopussa DIN EN ISO 9001:2015 -alku-sertifikaatin.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Palkokasvi
Peltoheisi
Afrikkalainen mustapapu
Alant
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valerian
Bambu
Beta-glukaani
BIO koivulehti
BIO brasilialainen manteli
BIO nokkonen
BIO parsakaali
BIO chaga
BIO chlorella
Vihreä propolisuute, joka muistuttaa tahnaa. Tuotettu huipputeknologialla säilyttämään vihreän propoliksen luonnolliset ominaisuudet.
Fenoliset yhdisteet: >70 mg/g ~ >120 mg/g
Flavonoidit: >25 mg/g ~ >45 mg/g
Artepillin-C: >3% ~ >7%
Yksi vihreän propoliksen ominaisuuksista on, että sen fenoliyhdisteiden pitoisuudet ovat korkeammat, ja ne eivät rajoitu vain flavonoideihin, vaan sisältävät myös laajan valikoiman ainutlaatuisia yhdisteitä, mukaan lukien joitakin eksklusiivisia, kuten Artepillin-C.
Sovellus: Kapselit, nestemäiset uutteet, propolis- ja hunaja-uutteiden seokset, voiteet ja ihonhoitotuotteet sekä koko valikoima ravintolisiä.
Tuotanto erityisformuloinnissa/erityisellä spesifikaatiolla: Kyllä.
Morillat ovat kevät-sieniä, joissa on vaaleanruskea, kuppimainen lakki, valkoinen jalka ja vaaleanvärinen liha. Morillat ovat erinomaisia syötäviä, kunhan ne kypsennetään riittävästi.
Valmistusvinkit
Luonnosta kerätyt metsäsienet, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita:
Leikkaa 2-3 mm jalasta
Harjaa sienet varovasti, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois.
Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti.
Kypsennys: paista aina
Sienet ovat sieniä, joilla on suuri monimuotoisuus muodoissa, kooissa ja väreissä. Niiltä puuttuu klorofylli, ja ne ravitsevat itseään mätänevistä aineista tai muista orgaanisista materiaaleista. Sieniä esiintyy ympäri maailmaa erilaisissa elinympäristöissä, ja ne näyttelevät keskeistä roolia ekosysteemeissä hajottamalla kuollutta kasvimateriaalia ja kierrättämällä ravinteita. Vaikka jotkut sienilajit ovat syötäviä ja niitä käytetään ruoanlaitossa, toiset ovat myrkyllisiä ja mahdollisesti vaarallisia. Tietyillä sienillä on lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja niitä käytetään perinteisiin parannustarkoituksiin. Lisäksi sienet ovat herättäneet kiinnostusta tieteellisessä tutkimuksessa niiden mahdollisten ympäristö- ja terveyshyötyjen vuoksi.
Spitzmorchelit puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Näin sienet säilyttävät ainutlaatuisen arominsa ja hunajakenno-rakenteensa. Tämän jälkeen kuivatut spitzmorchelit lajitellaan ja pakataan käsin.
Spitzmorcheli on yksi tunnetuimmista ja gourmet-ruokailijoiden eniten etsityistä metsäsienistä. Sen hieno tasapaino miedosti mausteisen aromin ja lihamaisen koostumuksen välillä luo herkullisen delikatesin, jota arvostetaan erityisesti ranskalaisessa keittiössä. Nämä elegantit sienet tarjoavat erityisen nautinnon ja sopivat erinomaisesti alkupaloiksi, kastikkeiden hienosäätöön, paistettuihin ruokiin sekä hienojen risottojen valmistamiseen.
Ennen käyttöä kaada kuivatut sienet veden päälle ja anna niiden turvota noin 30 minuuttia. Sienet imevät hieman nestettä ja kasvavat näin ollen suuremmiksi ja mehukkaammiksi. Ota sitten vedestä ja valmista reseptisi mukaan.
Tuotenumero: 7001
Energia: 1028 kJ / 289 kcal
Rasva: 5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.42 g
Hiilihydraatit: 17.3 g
josta sokerit: 1.84 g
Proteiini: 29.6 g
Suola: 0.04 g
Paino: 15 g
Ainesosat: Koko spitzmorchelit
Allergeenit: ei mitään
Alkuperämaa: Bosnia ja Hertsegovina
Brändi: Dr. Ana Collection
Valmistaja: AnaVita Naturkost GmbH
Tarjoamme kalsiumkarbonaattia taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvaavaa tuotetta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja raaka-aineiden alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuotteen ja sovellusten asiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Metsähunaja ei ole mehiläisten tuottamaa kukkien nektarista, vaan se on hunajaa, jota erittävät tammet, korkkitammet ja pyökki.
Sen väri on paljon tummempi kuin muiden hunajien, sen tuoksu on paahteinen ja maku on vähemmän makea kuin muiden hunajien, suolaisilla vivahteilla.
Se pakataan käsityönä vähittäiskauppaan tarkoitettuihin muotoihin tai suurempiin kapasiteetteihin teollisuutta varten.
13 hivenaineen pitoisuus (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Yli 60 % humushappoja. Lisääntynyt liukoisuus. Helppo käyttää sekä kuivassa että nestemäisessä muodossa; sopii kaikille tyypeille.
16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Tuotetiedot:
Juuren kolonisaatio mykorritsafungusten avulla
Juuren järjestelmän absorptiopinta-alan kasvu
Tasapainoisen mineraaliruokinnan tarjoaminen
Veden pidätys
Aktiivinen aine:
Mykorritsan muodostavia sieniä — Glomus ja Trichoderma harzianum
Mikro-organismit, jotka tukevat mykorritsan ja kasvin juuristoon muodostumista: Streptomyces sp., Pseudomonas Fluorescens
Fosfaattia mobilisoivat bakteerit: Bacillius Megaterium var. phosphaticum, Bacillus Subtilis, Bacillus Muciloginosus, Enterobacter
sp, titri: (1.0-1.5) x10^8 CFU/ml
Luomu-sertifiointi:
Lueteltu orgaanisen viljelyn syöttölistalla Saksassa
Käyttötavat:
Esikylvösiementen käsittely
Käyttö urassa
Käyttömäärä:
1,5 – 5 l/t, 0,2-0,3 l/ha
Säilyvyys:
12 kuukautta 4 °C - 10 °C tai 6 kuukautta 10 °C - 15 °C
Tuotetiedot! Yli 125 $/ha on keskimääräinen lisätulo Mycofriendin käytön jälkeen
! 83% viljelijöistä on saanut positiivisia tuloksia, joissa tulot kattavat
Clizia on herkkä kasviperäinen majoneesimme, joka on valmistettu sicilianmantelista.
Manteli on herkullisen pehmeän ja hienostuneen kerman pääosassa, vaihtoehtona klassiselle majoneesille. Kaikki sicilianmantelimme tuoksu ja extra-neitsytoliivimme intensiivinen maku kohtaavat tunnetun kastikkeen vegaanisessa versiossa.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Kiinalainen Manifoldio <em>(Cordyceps-synteesi)</em> on Dyczniki-perheen loiskasvi, jolla on tyypillinen hedelmäkappaleiden muoto, joka muistuttaa mailaa. Se on endeeminen laji, joka on tyypillinen Tiibetin ja Himalajan korkeuksille. Cordyceps on ollut tunnettu ja käytössä kiinalaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan, ja sitä kutsutaan "ihmeelliseksi lääkkeeksi". Sitä käytettiin tuolloin valmistuksena, joka tukee munuais-, maksa-, sydän- ja keuhkosairauksien hoitoa. Ensinnäkin valmistettiin infuusio, joka palautti voimaa ja energiaa. Sitä on käytetty vuosien ajan dementian torjumiseen, kehon ikääntymiseen ja fyysisen kunnon parantamiseen.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Kiinalainen cordyceps <em>(Cordyceps sinesis)</em> on parasiittinen sieni, joka kuuluu cordyceps-sukuun ja jolla on erityinen, miekkaa muistuttava hedelmäkappale. Se on endeeminen laji, joka on tyypillinen Tiibetin ylängölle ja Himalajalle. Cordycepsia on käytetty satojen vuosien ajan kiinalaisessa lääketieteessä, jossa sitä kutsutaan "ihmeelliseksi lääkkeeksi". Sitä käytetään nykyisin tukemaan munuaisten, maksan, sydämen ja keuhkojen sairauksien hoitoa. Ennen kaikkea siitä valmistettiin teetä, joka palautti voimaa ja energiaa. Sitä on käytetty vuosien ajan myös dementian, ikääntymisen ja fyysisen kunnon parantamiseen.
Käsitelty raaka-aine: Hedelmärunko
Uuttamisaine: puhdistettu vesi
Kantaja-aine: ei ole
tieteellinen nimi: Grifola frondosa
Maitake, joka tunnetaan myös nimellä klapperschwamm, on syötävä sieni, jota arvostetaan keittiössä ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä, ja se on erittäin suosittu makunsa ja mahdollisten terveyshyötyjensä vuoksi.
Tuotteemme myydään irtotavarana. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Lisäksi Plants2Market on BIO- ja HACCP-sertifioitu ja saanut syyskuun 2023 lopussa DIN EN ISO 9001:2015 -alku-sertifikaatin.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Palkokasvi
Kenttäpursu
Afrikkalainen mustapapu
Alant
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaani
BIO koivulehti
BIO brasilialainen mandelegerling
Enoki-sieni koostuu pienestä valkoisesta tai beigehköstä hatusta ja pitkästä varresta, joka voi olla jopa 10 senttimetriä pitkä. Enoki kasvaa ryppäinä ja sitä viljellään kantojen päällä tai puru- tai sahanpurupohjaisessa ympäristössä. Sitä viljellään pääasiassa Japanissa.
Enoki-sienellä on mieto, hedelmäinen maku ja hieman rapea koostumus. Enoki-sienet ovat erinomaisia raakana salaateissa tai nopeasti kypsennettyinä. Ne ovat heti käyttövalmiita.
Valmistusvinkkejä
Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta).
Enokissa kaikki on hyvää. Se on "valmis käyttöön". Suosittelemme vain leikkaamaan pois substraatin peittämän pään.
Enoki on herkullista raakana. Se koristaa ja maustaa salaatteja ja voileipiä. Sitä lisätään keittoihin (käytetään nuudeleina) ja itämaisiin ruokiin, lisäämällä se kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta sen herkkä maku säilyy.